Lirik Lagu Ora Umum - Nurbayan

Ora Umum -  Nurbayan


Dulu aku naksir kamu
Kalau apel malam minggu
Naiknya angkutan umum

Kalau lagi kangen kamu
Cuma bisa telepon kamu
Telepon pakai telepon umum

Mau ajak jalan-jalan
Takut kamu minta jajan
Cuma jalan di jalan umum

Semua ini ku lakukan
Untukmu wahai pujaan
Demi cinta sing ora umum

Wolak-walik ing jaman (jaman)
Aku dadi jutawan (wow)
Duit milyaran sing ora umum

Syukur sing tak ucapno
Marang Maha Kuasa
Rejekiteko sing ora umum

Biyen bapakmuu kondo marang aku
Jarene ra pingin nduwe mantu aku
Kandane aku wong ra nduwe
Pengangguran sing ora gelem nyambut nggewe

Nganti bapakmu
Jarene ra butuh mantu koyo aku
Saikine kaben tak ujudne
Saking gedene katresnanku marang kowe, sing ora umum

Mau ajak jalan-jalan, takut kamu minta jajan
Cuma jalan di jalan umum
Semua ini ku lakukan untukmu wahai pujaan
Demi cinta sing ora umum

Wolak-walik ing jaman (jaman) aku dadi jutawan (wow)
Duit milyaran sing ora umum
Syukur sing tak ucapno marang Maha Kuasa
Rejeki teko sing ora umum

Biyen bapakmu kondo marang aku
Jerena ra pengen nduwe mantu aku
Kandane aku wong ra nduwe
pengangguran sing ora gelem nyambut nggawe

Nganti bapakmu kondo marang aku
Jarena ra butuh mantu koyo aku
Saikine kabeh tak ujudne
Saking gedena katresnanku marang kowe, sing ora umum

0 Komentar

Poskan Komentar