Lirik Lagu Konco Keringetan Nella Kharisma

Lirik Lagu Konco Keringetan Nella Kharisma




Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu

Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati
Kowe mblenjani janji

Bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu
Gegojekan naliko wayah bengi udan banyu
Demak demok terus dibacutke karo ciuman
Ngelus dodo ati iki mergo uwes kelaran

Durung tau aku ngerasake loro sakdurunge
Mergo ati iki durung pernah tau ono sing duwe
Teko biyen nganti saiki aku tresno dirimu
Mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku

Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Saikine ku wes ngerti kabeh opo to sebabe
Mergo gandeng aku ora pernah ono senenge
Seng tak jalok saiki wes cukup semene saja
Hubungan kita jangan pernah ada derita

Welingku siji ojo mung dadi konco kringetan
Yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan
Luweh becik aku mundur dadi jomblo sing keren
Wes cukup sak mene saiki lo gue end

Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Yang, biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji
Jebul janjimu ora biso dipercoyo

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download  Lagu Konco Keringetan Nella Kharisma mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.


0 Komentar

Posting Komentar