Lirik Lagu Jomblo Hepi Via Vallen

Lirik Lagu Jomblo Hepi Via Vallen



Kapan aku iso nduwe pacar nganteng lan gemati
Soko akehe wong lanang ra ono seng nyantol siji
Opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Jarene simbokku mikiro sekolah disek
Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
Terus piye nasipe awaku seng nganti saiki iseh dadi
Jomblo

Rasane ngenes nek dadi jomblo
Pas nyawang wong liyo seng wes nduwe bojo
Arep dolan isone mung dewe
Ra koyo koncone seng ngejak bojone

Mubeng-mubeng muteri kutho
Sopo ngerti untuk gebetan
Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
Atiku loro sakno tenan

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Sendyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Pas lagi ngopi
Ono wong lanang nganggo klambi abang
Ketok nganteng tenan ora suwe tak jak kenalan
Eh jebol bocahe ngaku iseh jomblo

Lha sesoke dolan neng omahe
Aku mancal gas sak polle
Tekan nggone malah mbrebes mili
Mergo kedisikan ono seng marani

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Senadyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Bimsalabim abrakadabra
Aku kudu piye ben ra jomblo meneh
Kabeh wes tak lakoni
Tanpo maenan nyleneh tak enteni jodohku

Nganti aku celeh
Untung uripkuiki ora kurang piknik
Senajan isek jomblo aku ora panik
Digowo santai koyo neng pantai

Iseh konco seng marake
Heppy

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Senadyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download  Lagu Jomblo Hepi Via Vallen mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.


0 Komentar

Posting Komentar