Lirik Lagu Kangen Ati Nella Kharisma

Lirik Lagu Kangen Ati Nella Kharisma



Umpomo isih ono wektu
Aku pengen jujur ning sliramu
Ra ono sing oso ngganteni
Mung sliramu sing tak kangeni

Adoh panggonmu lan adoh tresnamu
Lawang tresno mung kanggo sliramu

Ra ono sing biso ngganteni
tresnamu nang jerone ati
Roso tresno sing kok uwehno
Iso ngedemke loro

Ayem urip ayem tresnaku
Naliko sesandhing nang sliramu
Opo sliramu ra ngrasakno
Kangen ati sing tak roso

Ra ono sing biso ngganteni
tresnamu nang jerone ati
Roso tresno sing kok uwehno
Iso ngedemke loro

Ayem urip ayem tresnaku
Naliko sesandhing nang sliramu
Opo sliramu ra ngrasakno
Kangen ati sing tak roso

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download  Lagu Kangen Ati Nella Kharisma mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.


0 Komentar

Posting Komentar