Lirik Lagu Tombo Kangen Nella Kharisma

Lirik Lagu Tombo Kangen Nella Kharisma



Saben wektu tansah kangen sliramu
Ing rino wengi tak angen tresnamu
Wuyung tansah ngelayung
Keronto pengen ketemu

Mben wayah sliramu tak tunggu
Ora keroso tumetes iluhku
Kang dadi saksi bukti tresnaku
Wuyung tansah ngelayung

Nyonggo abot kangenku
Mung biso tak aras ayangmu

Tombone ati kangen iki amung ketemu
Ora mung angen
Ngamboroku marang sliramu
Sing tak jaluk

Tetep sumunaro tresnamu
Mustikane tresno amung setyo
Ora kroso tumetes iluhku
Kang dadi saksi bukti tresnaku

Wuyung tansah ngelayung
Nyonggo abot kangenku
Mung biso tak aras ayangmu
Tombone ati kangen iki amung ketemu

Ora mung angen
Ngamboroku marang sliramu
Sing tak jaluk
Tetep sumonaro tresnamu

Mustikane tresno amung setyo
Tombone ati kangen iki amung ketemu
Ora mung angen
Ngamboroku marang sliramu

Sing tak jaluk
Tetep sumonaro tresnamu
Mustikane tresno amung setyo

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Tombo Kangen Nella Kharisma mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.


0 Komentar

Posting Komentar