Lirik Lagu Bojo Cino Dian Marshanda

Lirik Lagu Bojo Cino Dian Marshanda



Mbiyen cita-citaku
Kepengen nduwe bojo cino
Saiki uwes keturutan
Bojoku cino teko jombang

Uwes jangkep setahun aku dadi bojone
Senajan isun sore mangan mung lawuh tempe
Nanging ning ati iki ayem rasane
Nanging kok soyo suwe yen tak rasak-rasakne
Tambah suwe ngopo koyo ngene

Sembarang kalir perhitungan
Yen belonjo kudu nggowo catetan
Senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
Yen susuk kudu ono laporan

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Sembarang kalir perhitungan
Yen belonjo kudu nggowo catetan
Senadyan brambang bawang uyah terasi lombok abang
Yen susuk kudu ono laporan

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Ben dino ditinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Bojo Cino Dian Marshanda  mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.


0 Komentar

Posting Komentar