Lirik Lagu Layang Pedot Nella Kharisma

Lirik Lagu Layang Pedot Nella Kharisma



kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi,,,

Disclaimer :  Blog http://www.azliriklagu.com ini tidak menyediakan link Download  Lagu Layang Pedot Nella Kharisma  mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu dan terjemahan.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

0 Komentar

Posting Komentar